VÄLKOMMEN TILL MISTER FRENCH ÅRE

En restaurang och bar i vacker art-deco miljö

VÄLKOMMEN TILL MISTER FRENCH ÅRE

En restaurang och bar i vacker art-deco miljö
Mitt på Åre-torg hittar ni Mister French, en restaurang och cocktailbar med allt ifrån Aprés Ski och brunch till pulserande dinner-club och lounge. Upplev byns trevligaste utsikt eller ta en cocktail i vår bar som har hållbarhet som ledord. Välkomna till Mister French Åre!

ÖPPETTIDER

MISTER FRENCH ÅRE

Måndag – Torsdag 16-02
Fredag – Söndag 13-02

Brunch: Fredag – Söndag 13-16

CLUB CHAMBRE

Måndag, Onsdag, Fredag, Lördag 22-02

För sällskapsbokningar över 11 personer, vänligen maila: are@mrfrench.se. 

Wine Makers Dinner

Måndagen den 30/1 kommer Antoine Veiry till Mr. French Åre för en Wine Makers Dinner! Antoine är son och vinmakare till en av Frankrikes främsta producenter, Alain Brumont.

Allt började 1979 när Alain Brumont ärvde familjeslottet Château Bouscassé i franksa delen av Baskien. Då var både Madiran och den franska rödvinsdruvan Tannat okänd för övriga vinvärlden. Med skickligt handlag har Alain Brumont lyckats tämja den tuffa druvan Tannat, och de röda vinerna från hans två egendomar har idag inte bara stor lagringspotential utan bjuder på verkliga vinupplevelser med sin komplexitet och sitt stora djup!

Idag är det Antoine som driver familjeföretaget framåt och har redan gjort framgång på världsmarknaden med sina första årgångar!

Pris: 1095:- 4 rätter 8 viner

Boka bord på bokningsknappen längst upp eller maila erica.brammer@mrfrench.se

VÅR MAT

Med inspiration från medelhavet har vår meny stort fokus på skaldjur, kolgrill och det franska köket. Här serverar vi klassiska rätter i en vacker art-deco miljö. Beläget på skeppsbron med utsikt över havet består vår restaurang av matsal, bar, uteservering och en chambre separée med plats för både mindre som större sällskap.

VÅR DRYCK

I baren blandas innovativa cocktails med spännande smaker med fokus på känsla och passion. I vår cocktailmeny erbjuder vi även ett stort utbud av alternativa drycker och du kan även beställa in lättare maträtter eller snacks som komplement.

MISTER FRENCH NYÅRSKASSE

Beställ vår Nyårskasse, fylld med de finaste råvarorna från vårat kök och ge er själv en festlig nyårssupé hemma. Lagom förberett så att du får mer tid med nära & kära på Nyårsafton! Instruktioner skickar vi med i kassen, allt du behöver göra är att färdigställa och njuta av en god och lyxig måltid.

Läs mer

MISTER FRENCH GRUPPEN