VÄLKOMMEN TILL MISTER FRENCH ÅRE

En restaurang och bar i vacker art-deco miljö

VÄLKOMMEN TILL MISTER FRENCH ÅRE

En restaurang och bar i vacker art-deco miljö
Mitt på Åre-torg hittar ni Mister French, en restaurang och cocktailbar med allt ifrån Aprés Ski och brunch till pulserande dinner-club och lounge. Upplev byns trevligaste utsikt eller ta en cocktail i vår bar som har hållbarhet som ledord. Välkomna till Mister French Åre!

ÖPPETTIDER

Vi öppnar åter igen fredag 2 december

För sällskapsbokningar över 11 personer, vänligen maila: are@mrfrench.se. 

VÅR MAT

Med inspiration från medelhavet har vår meny stort fokus på skaldjur, kolgrill och det franska köket. Här serverar vi klassiska rätter i en vacker art-deco miljö. Beläget på skeppsbron med utsikt över havet består vår restaurang av matsal, bar, uteservering och en chambre separée med plats för både mindre som större sällskap.

VÅR DRYCK

I baren blandas innovativa cocktails med spännande smaker med fokus på känsla och passion. I vår cocktailmeny erbjuder vi även ett stort utbud av alternativa drycker och du kan även beställa in lättare maträtter eller snacks som komplement.

FIRA NYÅR MED OSS

Fira in det nya året hos oss med en fantastisk 5-rätters nyårssupé, inklusive ett glas champagne som fås vid ankomst. Vi erbjuder två olika sittningar - se till att boka redan idag för att säkra er plats.

MENY

MISTER FRENCH NYÅRSKASSE

Beställ vår Nyårskasse, fylld med de finaste råvarorna från vårat kök och ge er själv en festlig nyårssupé hemma. Lagom förberett så att du får mer tid med nära & kära på Nyårsafton! Instruktioner skickar vi med i kassen, allt du behöver göra är att färdigställa och njuta av en god och lyxig måltid.

Läs mer

MISTER FRENCH GRUPPEN