mrf_logo_sthlm
mrf_logo_sthlm

Madame French - Stockholm

divider

Välkommen till Mister French, en pulserande restaurang och bar i vacker art-deco miljö beläget på Skeppsbrokajen i Stockholm.  Vi vågar säga att Mister French är den perfekta mötesplatsen för alla tillfällen och hos oss är ingen dag är sig lik. I vår stora restaurang huserar allt från affärsluncher, företagsevents, skaldjursbrunch, cocktailbarer, grillkvällar, liveakter från kända artister till vår dinner club. Vår specialité är franska klassiska rätter, kött och skaldjur. Vi arbetar ständigt med vår meny efter säsongens råvaror och adderar ständigt spännande gastronomiska händelser.

Mister-French-Stockholm-3

AFTER JULBORD

Onsdag - lördag, klockan 22.00 - 02.00 under hela december har vi julfest i vår nattklubb med DJs och härlig stämning. För att garantera plats, boka ett drinkbord.

Maila oss på bokning@mrfrench.se

IMG_0318

Vår mat

divider

Med inspiration från de franska brasserierna i New York's 1920-tal har vår meny stort fokus på skaldjur, kolgrill och det franska köket. Här serverar vi klassiska rätter och nytolkningar från vårt öppna kök i en vacker art-deco miljö.

IMG_0340

Vår dryck

divider

I baren serveras cocktails med spännande smaker. Vårt fokus ligger på  inovation, känsla och passion. I vår dryckesmeny erbjuder vi även ett stort utbud av alternativa drycker och snacks som komplement till drinkarna.

Välkommen till vår cocktailbar med innovativa och moderna drinkar signerat prisbelönte bartendern Robin Ogestadh.

MR_FRENCH_JULBORDSPREMIAR-36

julbord

divider

Julen är matens högtid och hos oss på Madame French gör vi inget undantag. Signerat vår köksmästare Johan Nilsson dukar vi upp för ett klassiskt svenskt julbord med inslag av Johans favoriter, från den 23.e november hela vägen fram till julafton.

Öppettider

  1. mån
  2. tis - tor
  3. fre - lör
  4. sön