mrf_logo_sthlm

Mister French - Stockholm

divider

Välkommen till Mister French, en pulserande restaurang och bar i vacker art-deco miljö beläget på Skeppsbrokajen i Stockholm.  Vi vågar säga att Mister French är den perfekta mötesplatsen för alla tillfällen och hos oss är ingen dag är sig lik. I vår stora restaurang huserar allt från affärsluncher, företagsevents, skaldjursbrunch, cocktailbarer, grillkvällar, liveakter från kända artister till vår dinner club. Vår specialité är franska klassiska rätter, kött och skaldjur. Vi arbetar ständigt med vår meny efter säsongens råvaror och adderar ständigt spännande gastronomiska händelser.

ERICGADDWEBB

Eric Gadd LIVE

Från den 8.e mars med och varje onsdag till den 12.e april uppträder den folkkära artisten Eric Gadd hos oss på Mister French. Eric framför en intim spelning under kvällen för våra middagsgäster. 

Aktuella datum: 8/3, 15/3, 22/3, 29/3, 5/4  och 12/4.


 

IMG_0318

Vår mat

divider

Med inspiration från de franska brasserierna i New York's 1920-tal har vår meny stort fokus på skaldjur, kolgrill och det franska köket. Här serverar vi klassiska rätter och nytolkningar från vårt öppna kök i en vacker art-deco miljö.

IMG_0340

Vår dryck

divider

I baren serveras cocktails med spännande smaker. Vårt fokus ligger på  inovation, känsla och passion. I vår dryckesmeny erbjuder vi även ett stort utbud av alternativa drycker och snacks som komplement till drinkarna.

Välkommen till vår cocktailbar med innovativa och moderna drinkar signerat prisbelönte bartendern Robin Ogestadh.

_DSC3796

Gården

divider

Gården är öppen mellan maj - september och är vår stora uteservering för upp till 400 gäster. Här serverar vi goda viner, somriga cocktails och den franska pizzan “Tarte Flambée” i en avslappnad miljö. Under vissa helgdagar huserar livliga dagsfester och varje fredag vår legendariska After Work, till Stockholms bästa utsikt.

Öppettider

  1. mån - ons
  2. tor
  3. fre - lör
  4. sön