mrf_logo_sthlm
mrf_logo_sthlm

Mister French - Stockholm

divider

Välkommen till Mister French, en pulserande restaurang och bar i vacker art-deco miljö beläget på Skeppsbrokajen i Stockholm.  Vi vågar säga att Mister French är den perfekta mötesplatsen för alla tillfällen och hos oss är ingen dag är sig lik. I vår stora restaurang huserar allt från affärsluncher, företagsevents, skaldjursbrunch, cocktailbarer, grillkvällar, liveakter från kända artister till vår dinner club. Vår specialité är franska klassiska rätter, kött och skaldjur. Vi arbetar ständigt med vår meny efter säsongens råvaror och adderar ständigt spännande gastronomiska händelser.

MRF_KOTTOROTT_1920x1080

Kött & Rött

Ta chansen och upplev alla köttgormanders himmelrike! En gång i månaden dukar vi upp några av världens bästa styckdetaljer från de mest erkända producenterna. På plats under kvällen finns våra kött och vinspecialister som guidar er i detta frosseri!

Datum: 
23/2 Fredag, 29/3 Fredag, 18/4 Torsdag, 30/5 Torsdag 

Boka bord redan nu!

IMG_0318

Vår mat

divider

Med inspiration från de franska brasserierna i New York's 1920-tal har vår meny stort fokus på skaldjur, kolgrill och det franska köket. Här serverar vi klassiska rätter och nytolkningar från vårt öppna kök i en vacker art-deco miljö.

IMG_0340

Vår dryck

divider

I baren serveras cocktails med spännande smaker. Vårt fokus ligger på  inovation, känsla och passion. I vår dryckesmeny erbjuder vi även ett stort utbud av alternativa drycker och snacks som komplement till drinkarna.

Välkommen till vår cocktailbar med innovativa och moderna drinkar signerat prisbelönte bartendern Robin Ogestadh.

brunch2

BRUNCH

divider

Är du sugen på en riktigt god brunch, fylld med skaldjur, varma klassiker och goda desserter? På Madame French dukar vi upp för Stockholms bästa brunch, varje lördag och söndag mellan
kl. 11:30-17:00 för 425:- per person. 

Öppettider

  1. mån - tis
  2. ons - lör
  3. sön