Fira in julen med oss på Mister French
24 November – 24 December

Med en svårslagen utsikt över vattnet med vy mot Skeppsholmen, Gröna Lund och Djurgården ligger vår restaurang vackert beläget på Skeppsbrokajen och är en perfekt plats att inviga julen samt runda av det gångna året på.

Enligt oss är Julen matens högtid och hos oss på Mister French gör vi därför inget undantag. Signerat av våra köksmästare Johan Nilsson och Marcus Landberg dukar vi upp för ett klassiskt julbord med inslag av våra favoriter ända fram till julafton. Förslagsvis inleds festligheterna med vår egna sill, sylta och terriner – för att sedan övergå till prinskorvar, köttbullar, eller julskinka. Självklart finns det klassiker såsom Janssons, gravad lax och kallskuret, vi serverar även moderna inslag och flera spännande gröna alternativ.

En generös julbuffé behöver ett sött avslut och det bjuds det sannerligen på i vårt godisland – ett helt rum fyllt med godsaker som ostkaka, ris á la Malta, pannacotta, smörkola, fruktsallad och smarrigt julgodis.

Eftersom en av våra specialitéer på Mister French är skaldjur, finns det såklart möjlighet att boka på det “lilla extra” till vårt klassiska julbord och ni blir utöver vår fantastiska julbuffé serverade havets läckerheter direkt till bordet.