Aktuellt

divider

Under oktober månad har vi på Mister French STHLM valt att uppmärksamma Cancerfondens arbete med Rosa Bandet. Vi har bytt namn, heter numera Madame French (i alla fall i oktober) och under perioden skänker vi 10 SEK från varje såld maträtt på vår à la carte meny till det viktiga forskningsarbetet. Från första till sista oktober kommer våra förrätter, varmrätter som efterrätter verka som verktyg för insamlingen. 

Kampen mot cancer är något som ligger mig varmt om hjärtat och när idén slog oss om att göra en spännande kampanj för ett gott ändamål sattes tankarna igång. Vi har tagit fram en egen insamling som kommer att finnas på plats, sen går även en del av vår omsättning till Rosa Bandet - säger Åsa Lydmar, restaurangchef på Mister French.

divider

Julen är matens högtid och hos oss på Mister French gör vi inget undantag. Signerat vår köksmästare Johan Nilsson dukar vi upp för ett klassiskt svenskt julbord med inslag av Johans favoriter, ända fram till julafton.

23.e november - 24.e december

divider

Välkommen till köttgourmandens himmelrike, Madame French's Kött & Rött. Vid tre unika kvällar frontar vi våra montrar med några av världens bästa styckdetaljer från de mest prisbelönta producenterna. På plats finns vår “spécialiste de la viande”, en köttmästare som guidar er genom detta gastronomiska frosseriet.

Tre unika tillfällen: 27/9, 27/10 & 16/11

Klicka på bilden ovan för meny och boka er plats idag! 


 

Öppettider

  1. mån
  2. tis - tor
  3. fre - lör
  4. sön